Pachete Ginecologie

Pachete Ginecologie

CM Sphera Dorobanti pune la dispozitia doamnelor posibilitatea de a efectua evaluari ginecologice la preturi promotionale.

Promotia este valabila pana la 31 martie 2017 in CM Sphera Dorobanti, la Dr. Adriana Coroama, Medic Primar Ginecologie.

 

Pachet I:        consultatie + ecografie + Babes Papanicolau

Pachetul contine:

  • Consultație Ginecologie
  • Ecografie transvaginală
  • Examen Babeș Papanicolau (metoda tradițională)

        Pret Pachet I:   185 lei


Pachet II:   consultatie + Babes Papanicolau + secretie vaginala

Pachetul contine:

  • Consultație Ginecologie
  • Examen Babeș Papanicolau (metoda tradițională)
  • Examen microscopic colorat secreție vaginală

        Pret Pachet II:  100 lei


Consultatia de Ginecologie poate descoperi din timp unele afectiuni, fiind astfel evitate situatiile dificile sau complicatiile ce pot aparea in timp. Este recomandat sa fie facuta cel putin o data pe an.

Ecografia transvaginala este metoda imagistica cea mai utilizată pentru investigarea organelor genitale feminine (uter, ovare, trompe uterine) si reprezinta examinarea acestora cu ajutorul ultrasunetelor.

Examenul Babes Papanicolau este folosit in scopul identificarii modificarilor celulare anormale de la nivelul cervixului si pentru screeningul cancerului de col uterin, iar cu ajutorul examenului secretiei vaginale pot fi diagnosticate diverse infectii si/sau boli cu transmitere sexuala.

Pregatirea pentru recoltare

Cu 48 ore inaintea recoltarii evitatati raporturile sexuale, spalaturile vaginale, efectuarea de tratamente (contraceptive, dezinfectante, geluri) sau alte manevre intravaginale. Va recomandam ca recoltarea sa fie facuta in afara perioadei menstruale, ideal in perioada de mijloc a ciclului menstrual. De asemenea, este indicat sa pastrati un interval de 3 luni fata de recoltarea anterioara.

Pregatirea pentru recoltarea secretiei vaginale:

  • cu 48 de ore înainte fără contact sexual, lavaj vaginal, alte tratamente intravaginale (geluri, creme, dezinfectante, lubrifianți) sau alte manevre intravaginale (tampoane intravaginale, explorare vaginală);
  • recoltarea va fi făcută în afara perioadei de menstruație și, în cazul în care urmați un tratament local, este recomandat ca recoltarea să fie făcută după încetarea acestuia și vindecarea infecției (după 5-7 zile);

 

Programarile pot fi facute utilizand formularul online sau telefonic la 031 433 5069 (Call Center).

CM Sphera Dorobanti
Calea Dorobanți nr. 58, Sector 1, București

 

 

2015 © Copyright - Centrul Medical Sphera

Pentru urgente medicale in afara orelor de program apelati oricand, cu incredere 112, numarul unic de urgenta.