oferta dermatologie la clinica sphera

Este un adevar demonstrat: pielea incepe sa imbatraneasca incepand cu varsta de 25 de ani. Chiar daca inca nu se vad primele semne, elasticitatea, vascularizarea si compozitia tenului incep sa se schimbe, ireversibil. In plus, stilul de viata al vremurilor pe care le traim, unul marcat de stres si alimentatie nesanatoasa, fac ca pielea sa aiba de suferit. Totodata, apropierea sezonului rece face ca pielea sa aiba nevoie de ingrijire diferita.

Ca in fiecare an, in prag de iarna, pentru voi, clientele Centrului Medical SPHERA, am pregatit promotia lunii decembrie – oferta dermatologie:

  • consultatie de specialitate, personalizata pentru tipul dvs de ten
  • recomandarea unui tratament dermatologic 
  • un card de fidelitate care garanteaza 10% discount la oricare alta analiza/consultatie facute in reteaua medicala a Grupului IDS

toate aceste servicii la un pret fara concurenta in acest moment pe piata medicala din Bucuresti: 19 lei.

Si pentru ca stim cat de important este sa avem un ten sanatos, am pregatit pentru cei interesati si un mic ghid de ingrijire a pielii.

Important: avand in vedere faptul ca programul cabinetelor de dermatologie nu va fi prelungit in perioada promotiei – Oferta dermatologie, va rugam sa va faceti rezervarea din timp la oricare din cele doua locatii sau direct la telefon 0726782289.

2015 © Copyright - Centrul Medical Sphera

Pentru urgente medicale in afara orelor de program apelati oricand, cu incredere 112, numarul unic de urgenta.