CENTRUL MEDICAL SPHERA este marcă înregistrată a grupului IDS, un furnizor consacrat de servicii medicale. Din grupul IDS fac parte și companiile IDS Laboratories, Medical Expert Clinic și IDS Laborator având locații în București, Ploiești, Pitești, Brașov, Sibiu, Tg. Mureș, Constanța.

Înființat în anul 2009, Centrul Medical SPHERA cunoaște o dezvoltare continuă, oferind consultații în specialități medicale diferite, analize medicale de laborator, ecografii, imagistică și radiografii.

Echipa de medici de înaltă competență, precum și complexitatea serviciilor oferite în cabinete medicale din Bucuresti fac din Centrul Medical SPHERA un centru de referință.

Centrul Medical Sphera a fost înființat din dorința de a oferi pacienților o gamă completă de servicii medicale, iar numele centrului poate fi sinonim cu grijă pentru sănătatea pacienților, dăruire și profesionalism, respect față de pacient.

Obiectivul nostru este acela de îmbunătăți calitatea vieții fiecărui pacient care apelează la serviciile oferite de noi!

Și pentru că știm că fiecare pacient își dorește să fie tratat de cei mai buni medici cu cea mai bună aparatură, avem o preocupare constantă în ceea ce privește tehnologia și nivelul de pregătire al personalului angajat.

Pe lângă echipamente medicale moderne și corpul medical de înalt profesionalism, Centrul Medical SPHERA va propune un sistem complet informatizat al programărilor, fișelor medicale și rezultatelor investigațiilor paraclinice, asigurând astfel arhivarea îndelungată și confidențialitate totală, precum și posibilitatea de trimitere a rapoartelor medicale prin poșta electronică.

Misiune

  • Dezvoltăm centre şi laboratoare medicale definite de grija și respectul față de pacient
  • Știm că fiecare dintre noi își dorește să fie tratat de cei mai buni medici cu cea mai bună aparatură, astfel suntem preocupați constant în ceea ce privește noile tehnologii și nivelul de pregătire al personalului angajat.
  • Obiectivul nostru este să satisfacem cele mai exigente aşteptări ale pacienţilor care apelează la serviciile oferite de noi!

Viziune

Credem într-un sistem medical complet, performant, corect, accesibil și sigur, sănătatea pacientului fiind pe primul loc.

Valori

  • profesionalismul echipei
  • respectul față de pacient
  • integritatea personalului
  • dăruirea pentru obţinerea unor diagnostice de certitudine

SC SPHERA CENTRU MEDICAL DE DIAGNOSTIC SI TRATAMENT SRL

RC:          J23/2417/2013
CUI:         32117158
Sediu:     Str. Mihai Eminescu nr.9, cam.1, Tunari , jud. Ilfov,
IBAN:      RO11BTRLRONCRT0277563601, Banca Transilvania
E-mail:    office@cmsphera.ro