Denumirea serviciului medical Dr. Dragulin Oana  
Consultatie Nutritie 80 lei
Control Nutritie 60 lei

 

Nutritie

Pentru o alimentatie echilibrata si un stil de viata sanatos.

Consultatia 1 – initiala             45 – 60’

La prima intalnire cu dvs., medicul nutritionist are ca obiectiv obtinerea de informatii despre obiceiurile dvs. alimentare, precum si despre starea dvs. de sanatate. Pe langa anamneza, medicul nutritionist va face si masuratori antropometrice pentru a avea o imagine clara asupra punctului de plecare. La aceasta intalnire veti stabili impreuna cu medicul un obiectiv realizabil si sustenabil referitor la numarul de kilograme la care doriti sa ajungeti.

Pentru ca medicul nutritionist sa compuna un plan alimentar eficient si adaptat perfect stilului dvs., la finalul primei consultatii veti primi o lista de analize*) pe care sa le efectuati pana la cea de-a doua consultatie.

*) pachetul de analize va fi achitat separat.

Atentie!               Este posibil ca rezultatele analizelor medicale sa impuna si efectuarea unor alte investigatii. Acest lucru va va fi comunicat de catre medicul nutritionist in cadrul celei de-a doua intalniri cu dvs.

 

Consultatia 2               45 – 60’

La cea de-a doua intalnire cu dvs., medicul nutritionist va interpreta rezultatele analizelor si va va recomanda o conduita alimentara si de stil de viata in general.

In urma acestei intalniri veti primi un plan personalizat de nutritie, adaptat in totalitate caracteristicilor organismului dvs. astfel incat obiectivul stabilit sa poata fi atins fara a va pune sanatatea in pericol.

 

Consultatiile de control      30’

Consultatiile de control au rolul de monitorizare, adaptare si control. In cadrul acestora medicul nutritionist va monitorizarea permanent evolutia parametrilor si va ajusta planul de nutritie astfel incat atingerea obiectivului sa fie facuta armonios si cat mai confortabil pentru dvs.

O parte deosebit de importanta a consultatiilor de control este ca – dupa atingerea obiectivului – medicul nutritionist va va acorda suport in ajungerea la un regim normal de alimentatie care sa va asigure totodata si mentinerea numarului de kilograme obtinut.

De asemenea, consultatiile de control au si rolul de a va pregati pentru a face fata situatiilor provocatoare, precum participarea la evenimente speciale sau plecarea in concediu.