Osteoporoza - cauze si tratament

In Romania, peste 1 milion de femei si barbati cu varste de peste 50 de ani sunt diagnosticati cu osteoporoza, incidenta fiind mai mare la femei. Osteoporoza este acea afectiune care face ca oasele organismului sa devina fragile si prin urmare usor fracturabile. Pentru ca boala nu prezinta simptome este foarte posibil sa nu stiti ca oasele dvs au devenit fragile decat atunci cand va fracturati unul!

De aceea este necesar sa va faceti preventiv analizele de densitate a oaselor in cazul in care faceti parte dintr-una din categoriile de risc. Care sunt aceste categorii dar si mai multe informatii despre osteoporoza, ce este, care sunt cauzele aparitiei ei si cum o putem preveni sau trata, puteti citi aici. 

In fiecare an, pe 20 Octombrie, aniversam Ziua Mondiala a Osteoporozei, un prilej pentru a ridica nivelul de constientizare a pericolului pe care il prezinta aceasta boala care se instaleaza fara simptome si care ataca structura osoasa a corpului uman, afectand anual zeci de milioane de persoane in intreaga lume.

Cu acest prilej, in lunile octombrie si noiembrie, Centrul Medical SPHERA ofera in locatia din Bucuresti, Calea Dorobantilor nr. 58, tuturor celor care isi doresc sa depisteze si sa previna din timp aparitia osteoporozei, un pachet constand in consultatie endocrinologica specifica plus analizele complementare pentru verificarea nivelului de vitamina D si a nivelului de osteocalcin la pretul de numai 230 RON, pachetul fiind redus fata de pretul normal cu 15%. 

Pentru detalii apelati numerele de telefon 021 211 58 62/63/64 sau 0726 78 22 89 si programati-va la o consultatie.

                                     TREBUIE SA FII SANATOS! 

2015 © Copyright - Centrul Medical Sphera

Pentru urgente medicale in afara orelor de program apelati oricand, cu incredere 112, numarul unic de urgenta.