Mamografie digitala cu tomosinteză

Mamograful digital cu tomosinteză GE Senographe Essential

Cea mai inovatoare abordare a mamografiei – diagnosticare precoce si precisa Mamografie digitala cu tomosinteza

Unul dintre putinele din tara, Mamograful digital cu tomosinteza GE Senographe Essential este special proiectat pentru screening, diagnostic si proceduri intervenționale. Creat cu o deosebită atenție îndreptată spre sănătatea femeii, de la investigații cu doze minime de iradiere până la o abordare inovatoare și interactivă pentru mamografie, Essential Senographe definește grija pentru calitatea excelentă a imaginilor de diagnostic.

Sistemul de mamografie digitală utilizat in Centrul de Imagistica Sphera este o platformă concepută pentru a oferi tot ceea ce este necesar pentru o investigatie de înaltă calitate.

  • Performanță sporită
  • Investigatii extinse. O singură platformă

Mamograful Senographe Essential este conceput pentru screening, proceduri de diagnosticare și intervenționale.

  • Capacitate ridicată

Avand cel mai mare câmp vizual din industrie (24 x 31 cm), Mamograful Senographe Essential permite investigatii pentru o gamă largă de dimensiuni ale sânilor.

Design-ul permite poziționarea ușoară și rapidă a pacientului.

  • Acuratetea imaginilor

Mamograful Senographe Essential permite detectarea cu acuratete si a leziunilor de mici dimensiuni, fiecare componentă a mamografului – de la tub, la detector până la post-procesare – contribuind la o calitate excepțională a imaginii.

Optimizarea automată a parametrilor (AOP) ajută la identificarea regiunilor cele mai dense ale sânilor. Mamograful calibreaza automat parametrii pentru a asigura o calitate inalta a imaginii la doza optimă de radiație.

Mamografia digitala cu tomosinteza este o investigatie ce permite detectia si diagnosticarea precoce si precisa a tumorilor mamare, chiar si pe cele de dimensiune foarte mica. Precizia acestui tip de mamografie reduce riscul ca pacienta să faca biopsii sau interventii chirurgicale inutile si probabilitatea reluarii investigațiilor.

Programarile pentru mamografie pot fi facute telefonic, la 031.433.5069 (Call Center) sau online, accesand aici.